Bouwmanagement en advies
Met een “no nonsens” mentaliteit

RistoBV is een bouwmanagement en adviesbureau voor zowel woningbouwprojecten als (commerciële) utiliteitsprojecten.

Bel ons

Nieuw project!

18 september 2020

Wederom een gave ontwikkeling van Progam Vastgoedontwikkeling B.V., deze keer in Capelle a/d IJssel. Het principe verzoek is bij de gemeente ingediend en na een positief advies kunnen we dit plan klaar maken voor indiening OLO.
Ontwerp: Bias Architecten

Link

OLO ingediend!

18 september 2020

Voor de nieuwbouw te Seggelant Brielle is de aanvraag omgevingsvergunning ingediend en worden komende week de offertes van de aannemer verwacht. Kan de start bouw voor Q4 ingepland worden!
Voor verhuurinformatie neem contact op met Johan de Haan RMT, ontwerp Laurens Erk van, ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Omgevingsvergunning verleend!

18 september 2020

Voor de nieuwbouw van Andre Van der Dussen op bedrijventerrein Kleine Vink te Nieuwerkerk aan den IJssel heeft de gemeente Zuidplas de vergunning verleend!
Ondertussen is de offerte aanvraag naar de aannemers verzonden en kunnen we Q4 beginnen met de bouw.
Ontwerp Elmer Gouw, bedankt voor de prettige samenwerking in de ontwerpfase Carel Smits, Maarten Joosen.

Top

Voortgang nieuwbouw Quik's Quality Potatoes te Hedel!

4 september 2020

Mooi bouwteam om deel van uit te mogen maken!

Link

Voortgang nieuwbouw Buijse Staalbouw te Zwijndrecht.

03 september 2020

Eind van de maand kunnen we het casco deel opleveren met VALERES Industriebouw B.V. Brent Baens

Top

Verbouwing gestart!

02 september 2020

Net voor de bouwvak hebben we het project Vaartveld te Roosendaal opgeleverd en vandaag zijn we weer gestart met de verbouwing volgens de huurderswensen.
Chris van der Wel maak er weer wat moois van! Ontwikkeling Indumat Vastgoed BV

Top

Principe verzoek akkoord!

02 september 2020

Voor de nieuwbouw bedrijfsruimte met luxe kantoor op Vaanpark te Bergen in Barendrecht heeft de gemeente positief gereageerd op ons ingediende principe verzoek. Kunnen we de komende weken dit plan klaar maken voor de aanvraag omgevingsvergunning.
Ontwerp Bias Architecten, ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Principe verzoek ingediend!

02 september 2020

Na de succesvolle verkoop van fase I Industrieweg te Halsteren hebben we het principe verzoek ingediend bij de gemeente Bergen op Zoom voor fase II op de kavels II en III.
Na een positief advies van de gemeente kunnen we ook hier de aanvraag OLO uitwerken.
Voor verkoop- en verhuurinformatie Helmig Makelaardij, Marieke Bruijs. Ontwerp Laurens Erk van, ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Nieuw in de verhuur op top locatie in Brielle!

02 september 2020

Link

OLO ingediend!

01 september 2020

Voor de nieuwbouw van Indumat Vastgoed aan de Nikkelstraat te Ridderkerk is de aanvraag omgevingsvergunning ingediend.

Ontwerp Elmer Gouw

Top

OLO ingediend!

01 september 2020

Voor de nieuwbouw bedrijfsruimte met kantoor voor Andre Van der Dussen is de aanvraag omgevingsvergunning ingediend bij de gemeente Zuidplas.
Kunnen we voor komende week de aanvraag naar de aannemers compleet maken.

Ontwerp Elmer Gouw.

Top

Laatste bedrijfsunit Cornelisland V te Ridderkerk te huur!

7 augustus 2020

Link

Opgeleverd!

24 juli 2020

De herbouw bedrijfsunits brandpand Pieter Zeemanweg te Dordrecht is opgeleverd. Chris van der Wel en Patrick Vos, complimenten wat in 4 maanden weer van een beetie verwrongen staal gemaakt kan worden.

E.e.a. in prettige samenwerking met de beheerder Ficaria beheerders van vastgoed, Kim Wijers
 

Top

Opgeleverd!

24 juli 2020

De nieuwbouw Seggelant te Brielle is opgeleverd met de complimenten van de kopers en de huurders. Hanse Staalbouw, Hans Slingerland en team bedankt voor de prettige samenwerking.

Er worden nog enkele bedrijfsunits te huur aangeboden via Sander Toussaint en Johan de Haan RMT. Ontwerp Laurens Erk van, ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Vloerstort!

24 juli 2020

Bij de nieuwbouw voor Buijse Staalbouw te Zwijndrecht is de monolitische begane grondvloer gestort. VALERES Industriebouw B.V. heeft goed doorgewerkt, kunnen we volgens planning gelijk na de bouwvak starten met de afbouw en het installatiewerk met Harm-Jan Hoondert.

Top

Voortgang nieuwbouw Quik's Quality Potatoes te Hedel!

24 juli 2020

Link

OLO ingediend!

24 juli 2020

De aanvraag omgevingsvergunning voor de nieuwbouw op Seggelant te Brielle is ingediend bij de gemeente. Laurens Erk van en Maarten Joosen bedankt weer voor de samenwerking, kunnen we prijsaanvraag naar de aannemers compleet maken voor de bouwvak.

Deze bedrijfsruimte met kraanbaanvoorzieningen, luxe kantoor en riant afgesloten buitenterrein wordt te huur aangeboden via Johan de Haan RMT. Ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Opgeleverd!

24 juli 2020

Nieuwbouw Somerset Capital Partners voor Bakker Barendrecht B.V. te Ridderkerk is opgeleverd!

Trots om namens Bouwbedrijf Vrolijk BV betrokken te zijn geweest bij deze prachtige nieuwbouw.

Link

Voortgang Eurobox Self Storage!

24 juli 2020

Link

Opgeleverd!

24 juli 2020

De nieuwbouw Nessepoort te Nesselande Rotterdam is volledig opgeleverd! Dit bedrijfsverzamelgebouw van 64 bedrijfsunits is gefaseerd opgeleverd met de complimenten van de kopers en de huurders.

Bouwbedrijf Vrolijk BV, Sjaak Aarnoudse, govert Bastiaanse, Jeroen Hopstaken en Sep van Ekeren, bedankt weer voor de prettige samenwerking en complimenten voor het eind resultaat.

Er worden nog diverse bedrijfsunits te huur aangeboden via Marjory Ortega. Ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

OLO ingediend!

24 juli 2020

Voor de nieuwbouw bedrijfsunits Nijverheidsweg te Halsteren is de aanvraag omgevingsvergunning ingediend. Laurens Erk van en Maarten Joosen, bedankt weer voor de prettige samenwerking.

Kan de aannemer Jos Vrolijk beginnen met de bouwvoorbereiding, zodat we dit najaar kunnen starten met de bouw. Voor verkoop informatie Helmig Makelaardij, Marieke Bruijs. Ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Opgeleverd, gebouwenbeheer!

20 juli 2020

Bij het kantoorgebouw "De Metropool" te Gadering Hoogvliet hebben we de buitenbestrating weer opgeleverd. Na het aanvoeren van ruim 300m3 aanvulzand ligt het hele terrein weer netjes op hoogte, Aldin Feratovic complimenten!

E.e.a. in prettige samenwerking met de beheerder, Ficaria BV, er worden nog enkele kantoorruimten te huur aangeboden via https://lnkd.in/gP7w3pR

Top

Oplevering!

11 juli 2020

Wederom een leuke opleverweek Nessepoort te Nesselande Rotterdam, met de complimenten van de kopers.
Govert Bastiaanse en Sjaak Aarnoudse, bedankt en op naar de laatste opleverweek!

Link

By Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

9 juli 2020

Nu in de verkoop! Nieuwbouw bedrijfsunits aan de Industrieweg te Halsteren, gelijk naast de Lidl.
Pas sinds begin deze maand in de verkoop en al 90% verkocht of onder optie. Interesse, ben er snel bij!!
Voor verkoop informatie Helmig Makelaardij, Marieke Bruijs. Ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Link

Nu direct beschikbaar in de verhuur!

7 juli 2020

Link

Principe verzoek akkoord!

7 juli 2020

De gemeente Ridderkerk heeft akkoord gegeven op ons ingediende principe verzoek aan de Nikkelstraat. Kunnen we ook hier de aanvraag omgevingsvergunning uitwerken en indienen voor de bouwvak.
Wederom een gaaf ontwerp van Elmer Gouw!

Top

Cornelisland V te Ridderkerk Opgeleverd !

6 juli 2020

Link

By Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

6 juli 2020

Link

Opgeleverd!

30 juni 2020

En het laatste deel van de nieuwbouw Cornelisland V te Ridderkerk is opgeleverd met de complimenten van de huurders en eigenaar. We feliciteren Arno van Bekkum met deze prachtige nieuwe locatie.
Bedankt weer voor de prettige samenwerking met Bouwbedrijf Vrolijk BV, Menno Vrolijk, André van Weesenbeek, Jeroen Hopstaken en Michael Saijoen. En uiteraard ook de bouwpartners, Andre Molenaar, Bart de Lange, Rob Ramstijn, Las- Konstruktiebedrijf Buchinhoren B.V., ️Jeroen van der Velden, Richard van Zanten, Harold Lagendijk en erik de ridder.
Er wordt nog 1 bedrijfsunit te huur aangeboden via Paul Norbruis RT en Jan Scheurwater RT. Ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Principe verzoek akkoord!

30 juni 2020

Voor onze nieuwbouw op Seggelant te Brielle heeft de gemeente ons principe verzoek goedgekeurd. Kunnen we de aanvraag omgevingsvergunning en prijsaanvraag voor de aannemers uitwerken de komende weken.
Deze bedrijfsunit met kraanbaan 10 ton, luxe kantoren en afgesloten buitenterrein wordt te huur aangeboden via Johan de Haan RMT. Ontwerp Laurens Erk van, ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Eind inspectie gemeente!

29 juni 2020

Voor de nieuwbouw villa te Breda is de eind inspectie met de gemeente positief verlopen. Kunnen we dit project uit 2013 ook weer afsluiten.

Top

Principe verzoek ingediend!

29 juni 2020

Voor de nieuwbouw Vaanpark te Barendrecht hebben we ons principe verzoek ingediend bij de gemeente. Wederom een gaaf ontwerp van Bias Architecten. Ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Voortgang nieuwbouw Bakker Barendrecht!

29 juni 2020

Link

Afbouw gestart!

26 juni 2020

Buiten zijn Hans Slingerland en collega's begonnen met de bestrating en binnen is Gert-Jan de Visser begonnen met de afbouw voor Petra Holtkamp.
Kunnen we over een maand weer gaan opleveren!
Er worden nog 2 bedrijfsunits te huur aangeboden via Sander Toussaint. Ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Voortgang Buijse Staalbouw te Zwijndrecht!

26 juni 2020

Voortgang Buijse Staalbouw te Zwijndrecht! VALERES Industriebouw B.V. heeft lekker doorgewerkt, is de casco weer gereed voor de bouwvak. Kunnen wij in eigen beheer met Harm-Jan Hoondert de inbouw en afbouw gelijk na de bouwvak opstarten.

Top

Voortgang Bakker Barendrecht B.V. te Ridderkerk!

26 juni 2020

Link

Verkoopbrochure gereed!

23 juni 2020

Voor de nieuwbouw Industrieweg te Halsteren is de verkoop brochure gereed. Interesse, neem contract op met Helmig Makelaardij!
Ontwerp: Laurens Erk van, Brochure Maarten de Bruin, impressies Kostas Sfirtsis, Ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Link

Binnenkort in de verhuur te Barendrecht!

23 juni 2020

Link

Principe verzoek akkoord!

23 juni 2020

Voor de nieuwbouw van Andre Van der Dussen heeft de gemeente Zuidplas akkoord gegeven op ons ingediende principe verzoek. Kunnen we de komende weken de aanvraag omgevingsvergunning uitwerken en de prijsaanvraag voor de aannemers compleet maken.
Wederom een gaaf ontwerp van Elmer Gouw!

Top

Oplevering!

23 juni 2020

Vandaag zijn we begonnen met de eerste deelopleveringen van de nieuwbouw Nessepoort te Nesselande Rotterdam, met de complimenten van koper Niels Kleijer en de beheerster Kim Wijers.
Complimenten dus voor het realisatieteam van Bouwbedrijf Vrolijk BV, Sjaak Aarnoudse, Sep van Ekeren, Jeroen Hopstaken en govert Bastiaanse. Op naar de komende deelopleveringen! Met speciale dank aan Andre Molenaar!
Er worden nog diverse bedrijfsunits te huur aangeboden via Marjory Ortega. Ontwerp Bias Architecten, ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Voorschouw!

22 juni 2020

Ook de voorschouw van het 2de deel van de nieuwbouw Cornelisland V te Ridderkerk is goed verlopen, op naar de oplevering volgende week met Sonja Kox.
Er wordt nog 1 bedrijfsunit te huur aangeboden via Paul Norbruis RT en Jan Scheurwater RT. Ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Braak Roosendaal

22 juni 2020

Link

Voortgang nieuwbouw Quik's Quality Potatoes te Hedel!

22 juni 2020

De combinatie met kanaalplaten, breedplaten ed. maakt het geen eenvoudig gebouw, maar toch de mannen van Hardeman bouwen gestaag door!

Link

Gebouwenbeheer!

22 juni 2020

Ook voeren we gebouw beheer werkzaamheden uit, zoals herstarten parkeerterrein kantoren te Hoogvliet. Er maar gelijk gebruik van maken dat iedereen nu thuis werkt..
Ook hier in prettige samenwerking met de beheerster Ficaria beheerders van vastgoed, Kim Wijers

Top

Cornelisland V wordt in gebruik genomen! Gefeliciteerd AplusK BV!

13 juni 2020

Link

Voortgang nieuwbouw Seggelant III te Brielle!

13 juni 2020

De beglazing wordt aangebracht, zijn Hans Slingerland en team volgende week weer wind en water dicht.
Ook de NUTS partijen zijn bezig met de huisaansluitingen, Veysel Ayhan bedankt! Kunnen we eind volgende maand al weer gaan opleveren.
Er worden nog 2 bedrijfsunits te huur aangeboden via Sander Toussaint. Ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Voortgang nieuwbouw Pieter Zeemanweg te Dordrecht!

13 juni 2020

 De eerste bedrijfsunits zijn bijna weer gereed voor oplevering, lekker doorgewerkt Chris van der Wel en team!
Deze besrijfsunits worden vanaf juli weer te huur aangeboden, interesse neem contact op met Ficaria beheerders van vastgoed, Kim Wijers

Top

Nieuw in de verkoop aan de Industrieweg te Halsteren!!

16 mei 2020

Link

Friettruck op de bouw!

12 juni 2020

De nieuwbouw Cornelisland V te Ridderkerk is bijna weer gereed en dat was een mooi moment om iedereen te voorzien van een frietje met snack.
Eind van de maand gaan we de laatste units opleveren met Menno Vrolijk en team.
Er wordt nog 1 bedrijfsruimte met loading dock en luxe kantoor te huur aangeboden via Paul Norbruis RT en Jan Scheurwater RT. Ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Start staalconstructie!

12 juni 2020

Bij de nieuwbouw Buijse staalbouw te Zwijndrecht gaan we ook weer de lucht in met de staalconstructie. Tot de bouwvak realiseert hier VALERES Industriebouw B.V. de casco wind en waterdicht en na de vakantie gaan we die in eigen beheer afwerken!

Top

Principe verzoek akkoord!

12 juni 2020

Voor de nieuwbouw bedrijfsunits aan de Industrieweg te Halsteren, gelijk naast de Lidl, heeft de gemeente ons principe verzoek goedgekeurd. Kunnen we het plan verder gereed maken voor de verkoop / verhuur.
Tevens worden er vrije kavels aangeboden voor de verkoop, danwel voor bouwen op maat.
Interesse, neem contact op met Helmig Makelaardij. Wederom een gaaf ontwerp van Laurens Erk van, ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Voortgang nieuwbouw Quik's Quality Potatoes te Hedel!

8 juni 2020

Bas van Dam gefeliciteerd met deze prachtige uitbreiding van Eurobox Self Storage!
Goed om je weer in het Brabantse land te zien..

Link
Nieuwsoverzicht

Friet truck op de bouw!

8 juni 2020

Link

By Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

2 juni 2020

Link

Voortgang Nessepoort te Nesselande Rotterdam

29 mei 2020

Nu virtueel te bezichtigen!!

Link

Opgeleverd!

28 mei 2020

De nieuwbouw Vaartveld te Roosendaal is vandaag opgeleverd met de complimenten van de opdrachtgever! Een top prestatie van Chris van der Wel, Patrick Vos en hun bouwpartners, die ondanks de beperkingen van Corona binnen de afgesproken planning hebben kunnen opleveren.
En het ziet er echt gaaf uit, goed ontwerp van Elmer Gouw. Er wordt nog 1 bedrijfsruimte met luxe kantoor te huur aangeboden via Joost Suijkerbuijk.
Op naar de volgende succesvolle samenwerking met Indumat Vastgoed, Marielle Everts!

Top

Vloerstort!

28 mei 2020

Bij de nieuwbouw Seggelant te Brielle is vandaag de laatste fase begane grondvloer gestort!
Ondanks de Corona beperkingen gaat aannemer Hanse Staalbouw, Hans Slingerland en team gestaag door en kunnen in juli gaan opleveren.
Er worden nog enkele units te huur aangeboden via Sander Toussaint. Ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Nieuw project!

27 mei 2020

Wederom een ontwikkeling in Barendrecht voor Progam Vastgoedontwikkeling B.V.! Binnenkort volgt meer info..

Link

Fundering gestort!

23 mei 2020

Voor de nieuwbouw Buijse Staalbouw te Zwijndrecht zijn de eerste funderingen gestort.
VALERES Industriebouw B.V. realiseert de casco wind en waterdicht, welke we in eigen beheer afbouwen samen met Leonard van der Giesen!

Top

Cornelisland IV te Ridderkerk te huur!

16 mei 2020

Link

Voortgang nieuwbouw Cornelisland V te Ridderkerk!

14 mei 2020

De afbouw van de laatste bedrijfsunits loopt goed door, kunnen we volgende maand weer gaan opleveren!
Er wordt nog 1 bedrijfsunits te huur aangeboden via Paul Norbruis RM RT en Jan Scheurwater RT. Ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Nieuwbouw Cornelisland V te Ridderkerk!

12 mei 2020

Link

Voortgang Kinepolis te Haarlem!

12 mei 2020

Link

Gezocht!

12 mei 2020

Link

Voortgang Vaartveld te Roosendaal!

12 mei 2020

De NUTS zit binnen en de afbouw is bijna klaar, kunnen we eind van de maand weer gaan opleveren!
Ondanks de Corona beperkingen hebben Chris van der Wel en team het plan binnen de oorspronkelijke planning kunnen realiseren, complimenten!
Er wordt nog 1 bedrijfsunit met luxe kantoor te huur aangeboden via Joost Suijkerbuijk

Top

Dak dicht!

11 mei 2020

Bij de nieuwbouw Kinepolis Nederland te Haarlem is het dak dicht en kan binnen begonnen worden met de inbouw van de bioscoopzalen.
Team Bouwbedrijf Vrolijk BV, Steffen Jansma en collega's

Top

Voortgang nieuwbouw Seggelant te Brielle!

11 mei 2020

De dak en wandbeplating is van de week weer gereed en de dakdekker is ook al weer over de helft. Ziet er goed uit, Hans Slingerland en team!
Er worden nog 3 bedrijfsunits te huur aangeboden via Sander Toussaint. Ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Voortgang!

11 mei 2020

Link

Nieuwbouw Seggelant te Brielle te huur!

11 mei 2020

Link

Voortgang herbouw brandpand te Dordrecht!

11 mei 2020

De entresol vloeren van Philip Harst, van der zijn gemonteerd en Chris van der Wel en mannen schieten lekker op met afbouw en installaties werken!
Vanaf eind volgende week wordt de eerste bedrijfsunit weer te huur aangeboden. Eea in prettige samenwerking met de beheerster Ficaria beheerders van vastgoed, Kim Wijers

Top

Voortgang nieuwbouw Nessepoort te Nesselande Rotterdam!

11 mei 2020

Jeroen van der Velden en team zijn weer begonnen de gevels netjes te maken.
Ondertussen is team Sjaak Aarnoudse begonnen met het NUTS tracé en kunnen  we weer naar de oplevering toe werken.
Er worden nog diverse units te huur aangeboden via Marjory Ortega. Ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Gezocht

11 mei 2020

Link

Heiwerken gestart!

3 mei 2020

Voor de nieuwbouw Buijse Staalbouw te Zwijndrecht zijn we begonnen met de heiwerken.
De komende maanden realiseert VALERES Industriebouw B.V. Bas van Lith het casco wind en waterdicht.
In eigen beheer wordt met Koos Buijse de afbouw en installaties voorzien door Barth Installatietechniek B.V. Leonard van der Giesen

Top

Voortgang nieuwbouw

30 april 2020

Voortgang nieuwbouw Bakker Barendrecht B.V. voor Somerset Capital Partners op bedrijventerrein Nieuw Reijerwaard te Ridderkerk.
De laatste betonvloeren zijn deze maand gestort en de inbouw en afbouw loopt lekker door. Ook hier kunnen we van de zomer weer gaan opleveren!
Team Bouwbedrijf Vrolijk BV, wilco den besten en collega's!

Top

De eerste helft van Cornelisland V te Ridderkerk is opgeleverd!!

29 april 2020

De eerste helft van Cornelisland V te Ridderkerk is opgeleverd!!

Link

Opgeleverd!

29 april 2020

In september werd de eerste heipaal geslagen voor de nieuwbouw Cornelisland V te Ridderkerk en in april hebben we de eerste helft van het complex al op kunnen leveren. Een top prestatie!!
Complimenten aan het team van Bouwbedrijf Vrolijk BV, Menno Vrolijk, Jeroen Hopstaken, André van Weesenbeek en hun realisatie partners.
De eerste helft van het complex is naar alle tevredenheid opgeleverd aan Sonja Kox namens de eigenaar en aan Kelly Tjerkstra namens de huurder van de eerste 2 units.
Ontwerp Bias Architecten, ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Cornelisland IV te Ridderkerk nu in de verhuur!

28 april 2020

Link

Staalconstructie gereed!

27 april 2020

Bij de nieuwbouw Seggelant te Brielle is morgen de staalconstructie gereed en kan volgende week de dakdekker beginnen.
Ziet er goed uit Hans Slingerland en team. Ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Laatste vloerstort!

27 april 2020

Bij de nieuwbouw Nessepoort te Nesselande Rotterdam worden vandaag de laatste vloeren gestort van de garage boxen.
Binnen zijn Sjaak Aarnoudse en team bezig met de afbouw van de kantoorruimten.
Ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Voortgang Vaartveld Roosendaal.

27 april 2020

Voortgang Vaartveld Roosendaal. Eind van de week komt de NUTS aansluiten, kunnen we 1 juni gaan opleveren!

Top

Wind en waterdicht.

16 april 2020

Bij de herbouw brandpand te Dordrecht zijn we weer wind en waterdicht, by ️Jeroen van der Velden en Richard van Zanten. Kan Chris van der Wel en team weer verder met de afbouw en kunnen we weer voor de bouwvak gaan opleveren, goed bezig mannen!
Eea in prettige samenwerking met de beheerster Kim Wijers

Top

Vooroplevering!

16 april 2020

Bij de nieuwbouw Cornelisland V te Ridderkerk is de vooroplevering met Sonja Kox namens de eigenaar, Kelly Tjerkstra namens de huurder en Menno Vrolijk namens de aannemer goed verlopen en zien we uit naar de definitieve oplevering eind van deze maand van de eerste units.
Er wordt nog 1 bedrijfsruimte te huur aangeboden via Paul Norbruis RM RT en Jan Scheurwater RT. Ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Voortgang nieuwbouw Seggelant te Brielle!

13 april 2020

Link

Voortgang Quik's Quality Potatoes te Hedel!

13 april 2020

Link

Cornelisland IV te Ridderkerk te huur!

13 april 2020

Link

Gefeliciteerd!!!

13 april 2020

Bas van Dam gefeliciteerd met deze prachtige uitbreiding van Eurobox Self Storage!
Goed om je weer in het Brabantse land te zien..

Link

Principe verzoek ingediend!

13 april 2020

Voor de nieuwbouw van een bedrijfsverzamelgebouw aan de Nikkelstraat te Ridderkerk is het principe verzoek bij de gemeente ingediend!
Wederom een gaaf ontwerp van Elmer Gouw!

Top

Voorschouw!

13 april 2020

Bij Cornelisland V te Ridderkerk zijn we begonnen met de voorschouw zodat de oplevering eind van de maand weer spoedig verloopt.
Menno Vrolijk en team, nog even de puntjes op de I en iedereen kan weer trots zijn op het eindresultaat!
Er wordt nog 1 bedrijfsunit te huur aangeboden via Paul Norbruis RM RT en Jan Scheurwater RT. Ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Voortgang Vaartveld te Roosendaal!

13 april 2020

Ondanks de Corona beperkingen gaat ook hier de afbouw door en kunnen we eind Q2 gaan opleveren.
Chris van der Wel en team, ga zo door!
Deze bedrijfsruimte met luxe kantoor op de verdieping wordt nog te huur aangeboden via Joost Suijkerbuijk

Top

Casco gereed!

13 april 2020

Bij de nieuwbouw Kinepolis te Haarlem is de prefab betonnen casco gereed en kunnen we beginnen met afwerken en afbouwen!
Realisatie: team Bouwbedrijf Vrolijk BV, Steffen Jansma en collega's!

Top

Voortgang nieuwbouw Nessepoort te Nesselande Rotterdam!

13 april 2020

De dakbedekking van de garage boxen is gereed en binnen loopt de afbouw lekker door.
Bouwbedrijf Vrolijk BV, Sjaak Aarnoudse en team, goed bezig!
Voor verhuur informatie neem contact op met Marjory Ortega. Ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Start staalconstructie!

13 april 2020

Ondanks de beperkingen door de Corona gaat ook de nieuwbouw op Seggelant te Brielle lekker door en gaan we de lucht weer in met de staalconstructie!
Hanse Staalbouw, Hans Slingerland en team, complimenten, ga zo door!
Enkele bedrijfsunits worden nog te huur aangeboden via Toussaint + Van Wijk woning- en bedrijfsmakelaardij. Ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Nu al een leuke baan in straks een geweldige nieuwbouw!

03 april 2020

Link

Voortgang nieuwbouw Nessepoort te Nesselande Rotterdam!

31 maart 2020

Link

Voortgang nieuwbouw Quik's Quality Potatoes te Hedel, publicatie op site AGF

26 maart 2020

Sociale media van de dag (AGF)

Principe verzoek ingediend!

26 maart 2020

Ook voor de nieuwbouw op de Kleine Vink te Nieuwerkerk aan den IJssel hebben we het principe verzoek bij de gemeente ingediend!
Na een positief advies kunnen we de aanvraag omgevingsvergunning gaan uitwerken. Weer een gaaf ontwerp van Elmer Gouw, ontwikkeling Andre Van der Dussen

Top

Voortgang bioscoopcomplex Kinepolis te Haarlem! 

26 maart 2020

Link

By Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

26 maart 2020

Link

Voortgang nieuwbouw Cornelisland V te Ridderkerk!

26 maart 2020

De afbouw binnen loopt lekker door en buiten zijn ze begonnen met de gevelafwerking en bestrating.
Menno Vrolijk en team, thans Cladding Partners B.V. ️Jeroen van der Velden en Andre Molenaar maak het maar weer netjes, dan kunnen we volgende maand beginnen met de eerste opleveringen.
Deze bedrijfsunits worden te huur aangeboden via Paul Norbruis RM RT en Jan Scheurwater RT. Ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Start staalconstructie!

25 maart 2020

In Hedel gaan we de lucht weer in bij de nieuwbouw uitbreiding productie locatie voor Quik's Quality Potatoes!
De komende maanden realiseert Hardeman BV hier 7.500m2 aan casco productieruimtes, gekoelde ruimtes en kantoren. Ontwerp Mandy Doeve.
Peter Quik gezamenlijk gaan we er in bouwteam weer iets moois van maken!

Top

Lijmwerk gestart!

24 maart 2020

Bij de herbouw bedrijfsverzamelgebouw te Dordrecht is het dak dicht en zijn ze begonnen met de kalkzandsteen scheidingswanden.
Gaat weer lekker Chris van der Wel en team.
Eea in prettige samenwerking met de beheerster, Ficaria beheerders van vastgoed

Top

Voortgang nieuwbouw Cornelisland V te Ridderkerk!

23 maart 2020

Ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Link

Fundering gestort!

20 maart 2020

Bij de nieuwbouw Seggelant te Brielle is de eerste fase fundering gestort! Hans Slingerland en team, nu snel de volgende helft, dan kunnen we de lucht weer in.
De bedrijfsunits worden te huur aangeboden via Toussaint + Van Wijk woning- en bedrijfsmakelaardij, ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Voortgang nieuwbouw Vaartveld te Roosendaal!

20 maart 2020

De binnenafbouw schiet goed op, gaat lekker Chris van der Wel en team!
De bedrijfsunits met luxe kantoren worden te huur aangeboden via Joost Suijkerbuijk

Top

Voortgang Kinepolis te Haarlem!

20 maart 2020

De montage kraan is de bouw uitgekomen en kan de entree en foyer opbouwen!
Team Bouwbedrijf Vrolijk BV, Steffen Jansma en collega's!

Top

Voortgang nieuwbouw Cornelisland V te Ridderkerk!

20 maart 2020

Het was weer een prettige samenwerking met de Van Dam groep, Bas van Dam

Link

Afbouw gestart!

20 maart 2020

Bij de nieuwbouw Nessepoort te Nesselande Rotterdam zijn ze begonnen met de afbouw van de kantoren.
Ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Voortgang nieuwbouw Cornelisland V te Ridderkerk!

20 maart 2020

Voortgang nieuwbouw Cornelisland V te Ridderkerk! De afbouw van de eerste units is nagenoeg gereed, volgende maand kunnen we beginnen met de eerste opleveringen met Kelly Tjerkstra en haar collega's.
Menno Vrolijk en team, de voortgang blijft er goed in zitten! Ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Voortgang nieuwbouw Quik's Quality Potatoes te Hedel

19 maart 2020

Ze gaan hard de mannen van Hardeman BV..

Link

Voortgang Cornelisland V te Ridderkerk!!

18 maart 2020

Link

Snel tijdelijke accommodaties nodig?

18 maart 2020

Link

Staalconstructie gereed!

16 maart 2020

Bij de nieuwbouw Nessepoort te Nesselande Rotterdam staat ook de staalconstructie van de garage boxen. Sjaak Aarnoudse en team, goed bezig, de afbouw is al weer gestart in de eerste bedrijfsunits.
Dit verzamelgebouw wordt te huur aangeboden via Marjory Ortega, ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Vloerstort nieuwbouw Cornelisland V te Ridderkerk!

16 maart 2020

Ruim binnen de planning is vandaag de laatste begane grondvloer gestort. Menno Vrolijk en team, complimenten gezien de vele regen en stormen die we de laatste tijd gehad hebben.
Aan de voorkant kunnen we de komende maand de eerste units al weer gaan opleveren!
De bedrijfsruimten worden te huur aangeboden via Paul Norbruis RM RT en Jan Scheurwater RT. Ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Voortgang nieuwbouw bioscoopcomplex Kinepolis te Haarlem

10 maart 2020

De dakvloer van de eerste zalen is gestort!
Team Bouwbedrijf Vrolijk BV, Steffen Jansma en partners.

Omgevingsvergunning verleend!

07 maart 2020

Voor de nieuwbouw uitbreiding van Buijse Staalbouw te Zwijndrecht heeft de gemeente de vergunning verleend!
Kan de aannemer VALERES Industriebouw B.V. de werkvoorbereiding verder afronden, zodat we komende maand kunnen heien! Koos Buijse en Bas van Lith, op naar een prettige samenwerking!

Top

Principe verzoek ingediend!

07 maart 2020

Op Seggelant te Brielle ontwikkelt Progam Vastgoedontwikkeling B.V. al weer haar derde project. Dit project betreft een bedrijfshal met luxe kantoor en een riant buitenterrein.
Dit project wordt te huur aangeboden via Johan de Haan RMT. Ontwerp Laurens Erk van

Top

Prettige samenwerking

07 maart 2020

Het was weer een prettige samenwerking met de Van Dam groep, Bas van Dam

Link

Voortgang Bakker Barendrecht B.V.

05 maart 2020

Voor Somerset Capital Partners.
We zijn weer over de helft met de begane grondvloeren!
Team Bouwbedrijf Vrolijk BV, wilco den besten en partners!

Top

Bouw gestart!

04 maart 2020

De herbouw bedrijfsverzamelgebouw te Dordrecht is gestart! De komende maanden zal Welbouw, Chris van der Wel het brandpand weer herbouwen.
E.a. in samenwerking met de beheerster, Ficaria beheerders van vastgoed, Kim Wijers.

Top

Voortgang nieuwbouw Vaartveld Roosendaal!

04 maart 2020

Binnen is de afbouw begonnen en buiten worden de keramische geveltegels aangebracht!
Chris van der Wel en team, het begint echt gaaf te worden! Deze bedrijfsruimten worden te huur aangeboden via Joost Suijkerbuijk.

Top