Bouwmanagement en advies
Met een “no nonsens” mentaliteit

RistoBV is een bouwmanagement en adviesbureau voor zowel woningbouwprojecten als (commerciële) utiliteitsprojecten.

Bel ons

Start Sloopwerken!

05 maart 2021

Aan de werfplein te Zwartewaal is Mol Sloopwerken begonnen met de asbestsanering en de sloop van enkele opstallen. Kan dit terrein met overige opstallen verhuurd worden terwijl we het totale gebied gaan her-ontwikkelen.
Ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Bouw gestart!

05 maart 2021

De nieuwbouw voor Andre Van der Dussen aan de Kleine Vink te Nieuwerkerk a/d IJssel is begonnen met het slaan van de technische paal. Kan de aannemer tot aan de bouwvak de casco realiseren, welke we in eigen beheer afbouwen.
Gerben van Gent, Michel van Veluw, Ferdy Verweij, op naar een prettig bouwteam en maak er wat moois van.

Top

Voortgang nieuwbouw Quik's Quality Potatoes te Hedel!

04 maart 2021

Terwijl binnen de afbouw bijna gereed is beginnen we buiten op een bijna onmogelijke locatie weer met heiwerken. Complimenten Margreet Slob-Boer om hier 4 buispalen te maken.
Eea in prettig bouwteam met Peter Quik en Jan Korsten

Top

Principe verzoek ingediend!

01 maart 2021

Voor de nieuwbouw van Pipelife te ’s-Gravendeel John Lodewijk, hebben we namens gebouweigenaar Jan Heerschap het principe verzoek ingediend bij de gemeente Hoeksche Waard.
Na hun positieve reactie, kan ook dit plan gereed gemaakt worden voor indienen OLO en aanvraag naar de aannemers. Ontwerp Laurens Erk van

Top

Voortgang nieuwbouw DC Kraaiven te Tilburg!

01 maart 2021

Link

Voortgang nieuwbouw DC Kraaiven!

01 maart 2021

De casco bouw voor de nieuwbouw van Fixami en Gereedschapcentrum.nl te Tilburg begint ook op te schieten, kan eind Q2 deze nieuwbouw in gebruik genomen worden. roy van de wouw complimenten voor de bouwplaats.

Top

Voortgang Vaanpark de Bergen te Barendrecht.

15 februari 2021

Link

Bouwbord geplaatst!

15 februari 2021

Voor de nieuwbouw Seggelant IV te Brielle is het bouwbord geplaatst. De omgevingsvergunning wordt op korte termijn verwacht, zodat we in Q2 kunnen begingen met de bouwwerkzaamheden.
Voor verhuurinformatie: Johan de Haan RMT. Ontwerp: Laurens Erk van. Ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Nieuw project!

15 februari 2021

Risto BV mag het voortraject en realisatie voor de herbouw bedrijfsunits aan de Bosstraat te Roosendaal begeleiden namens Immopartners Beheer, Erik Vriens.
Ondertussen heeft de aannemer Jos Vrolijk opdracht gekregen en zijn Laurens Erk van en Maarten Joosen begonnen met de uitwerking aanvraag omgevingsvergunning.

Top

Vergunning Verleend!

15 februari 2021

Voor de nieuwbouw Vaanpark de Bergen te Barendrecht heeft de gemeente de omgevingsvergunning verleend! De voorbereidingen zijn in volle gang zodat de bouwwerkzaamheden in Q2 van dit jaar kunnen starten door Chris van der Wel en Theo Flach.
Voor verhuurinformatie Paul Norbruis en Jan Scheurwater RT. Ontwerp Bias Architecten. Ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Archeologisch onderzoek!

15 februari 2021

De nieuwbouw Seggelant II te Brielle is begonnen met het grondwerk onder archeologische begeleiding van Joël Sips. Nadat de bouwplaats weer is vrijgegeven kan aannemer Chris van der Wel en Theo Flach beginnen met de heiwerken en kan de nieuwbouw voor Evert Poss gerealiseerd worden.
Ontwerp Laurens Erk van, ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Industrieweg II te Halsteren nu te huur!

06 februari 2021

Link

Nieuw project!

01 februari 2021

Al weer het derde project van Progam Vastgoedontwikkeling B.V. op dit industrieterrein!

Link

Leuk om de hele bouw nog een keer terug te zien. Team Bouwbedrijf Vrolijk BV

01 februari 2021

Link

Nieuw project!

01 februari 2021

Aan de Kelvinweg te Spijkenisse worden 2 units ontwikkeld van ca. 350m2, voorzien van luxe kantoorruimte. Ondertussen al weer de 3de ontwikkeling van Progam Vastgoedontwikkeling B.V. op dit industrieterrein.
Ontwerp Laurens Erk van, voor verhuur informatie: Johan de Haan RMT
Voor project informatie: https://lnkd.in/euUbq7V

Top

Nieuw project!

22 januari 2021

De voormalige bakkerij van Bakkersland aan de Nikkelstraat te Ridderkerk wordt her-ontwikkeld tot een bedrijfspand van 9.000m2 met 1.100m2 kantoor.
Ontwerp Bias architecten, Ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V. samen met Indumat Vastgoed BV, Marielle Everts. Verhuur informatie: Paul Norbruis en Jan Scheurwater RT

Voor projectinformatie: https://lnkd.in/eD3qhYd

Link

Nieuw project!

22 januari 2021

Risto BV mag het voortraject en realisatie voor de nieuwbouw uitbreiding van Pipelife te ’s-Gravendeel begeleiden namens de gebouweigenaar. Jan Heerschap bedankt voor het vertrouwen en deze mooie opdracht, op naar een leuk bouwteam met o.a. John Lodewijk.
Op korte termijn gaan we het plan indienen als principe verzoek bij de gemeente en na hun positieve advies kan dit plan verder uitgewerkt worden. Ontwerp Laurens Erk van

Top

OLO ingediend!

28 december 2020

En de laatste aanvraag omgevingsvergunning die voor het einde van het jaar is ingediend. Deze aanvraag betreft een bedrijfsverzamelgebouw van 20 units op de Reedijk te Heinenoord.
Ontwerp: Laurens Erk van, verkoop- en verhuurinformatie Paul Norbruis en Jan Scheurwater RT, Ontwikkeling: Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

OLO ingediend!

28 december 2020

Voor de nieuwbouw van 6 bedrijfsunits Industrieweg II te Halsteren, is de aanvraag omgevingsvergunning ingediend bij de gemeente Bergen op Zoom. Kan ook dit project begin 2021 gereed gemaakt worden voor uitvoering.
Ontwerp: Laurens Erk van, verkoop- en verhuurinformatie: Marieke Bruijs, Ontwikkeling: Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Nieuwbouw Seggelant te Brielle nu te huur!

21 december 2020

Link

OLO Ingediend!

21 december 2020

Voor de nieuwbouw van Seggelant IV te Brielle hebben we de aanvraag omgevingsvergunning ingediend bij de gemeente! Deze aanvraag betreft een bedrijfsruimte met kraanbaanvoorzieningen, een luxe kantoor en een riant buitenterrein.
Wederom een gaaf ontwerp van Laurens Erk van, voor verhuurinformatie: Johan de Haan RMT, ontwikkeling: Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Leuk nieuw woningbouw project in Stampersgat!

21 december 2020

Link

Voortgang nieuwbouw Quik's Quality Potatoes te Hedel!

21 december 2020

De kantoorafbouw schiet ook lekker op, kan dit deel van de nieuwbouw Q1 2021 in gebruik genomen worden.
E.e.a. in prettig bouwteam met Peter Quik, Jan Korsten. Waarbij Henk Van Duinkerken de complete afbouw realiseert en Barth Installatietechniek B.V., Richard Wensink de complete installaties.

Top

Bouw gestart!

21 december 2020

Voor de nieuwbouw Industrieweg I te Halsteren, hebben we samen met de gemeente uitgezet en daarmee is de bouw begonnen!
Komende half jaar realiseert hier Bouwbedrijf
Jos Vrolijk B.V., Davy van Dalen en team 16 bedrijfsunits.
Voor verkoop- en verhuurinformatie: Marieke Bruijs, ontwerp: Laurens Erk van, ontwikkeling: Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

SEO Stappenplan!

14 december 2020

Link

Gamma Feyenoord P&R Rotterdam.

08 december 2020

Link

OLO ingediend!

08 december 2020

Voor de nieuwbouw kantoor- en bedrijfsruimte aan de Barckalaan te Capelle a/d IJssel is de aanvraag omgevingsvergunning ingediend bij de gemeente. Kunnen we deze week de aanvraag naar de aannemers weer uitwerken!
Ontwerp: Bias architecten, constructieontwerp Arjan Beukelman, ontwikkeling en verhuurinformatie: Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Principe verzoek akkoord!

08 december 2020

Voor de nieuwbouw kantoor- met bedrijfsruimten en riant buitenterrein Seggelant IV te Brielle, heeft de gemeente positief gereageerd op ons ingediende principe verzoek. Kan ook dit plan gereed gemaakt worden voor aanvraag omgevingsvergunning voor het einde van het jaar.
Ontwerp: Laurens Erk van, verhuur informatie: Johan de Haan RMT, ontwikkeling: Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Nieuw project!

07 december 2020

Binnenkort meer info..

Link

Voortgang nieuwbouw Quik's Quality Potatoes te Hedel.

07 december 2020

Link

Nu te huur in Barendrecht!

28 november 2020

Link

Aannemingsovereenkomst getekend!

25 november 2020

Voor de nieuwbouw van Andre Van der Dussen op Kleine Vink te Nieuwerkerk aan den IJssel is de aannemingsovereenkomst getekend met De Vries en Verburg. Marco Dekker op naar weer een prettige samenwerking.
Start bouw Q1 2021, oplevering voor de bouwvak!

Top

Nieuw project!

24 november 2020

Al weer de 4de ontwikkeling van Progam Vastgoedontwikkeling B.V. op Seggelant te Brielle! Binnenkort meer…

Link

Vergunning verleend!

23 november 2020

Voor de nieuwbouw Seggelant II te Brielle heeft de gemeente de omgevingsvergunning verleend! Kunnen we gelijk in het nieuwe jaar beginnen met de nieuwbouw met Chris van der Wel en Theo Flach.
Voor verhuurinformatie: Johan de Haan RMT, ontwerp: Laurens Erk van, ontwikkeling: Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Vergunning verleend!

23 november 2020

Voor de nieuwbouw bedrijfsverzamelgebouw Industrieweg I te Halsteren heeft de gemeente Bergen op Zoom de omgevingsvergunning verleend! Kunnen we gelijk in het nieuwe jaar beginnen met de nieuwbouw door Jos Vrolijk, Davy van Dalen.
Voor verkoop en verhuurinformatie: Marieke Bruijs, ontwerp: Laurens Erk van, ontwikkeling: Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Nieuw project!

10 november 2020

Voor de nieuwbouw van Gereedschapcentrum.nl, Fixami mag Risto BV de huurder begeleiden in het voortraject en tijdens de uitvoering met HVBM Vastgoed BV.
Op naar een leuk bouwteam met John Wilson, Nick Gielissen, Bram Bos en Sander Mutsaers. Johan de Haan RMT bedankt voor het contact.

Top

Principe verzoek ingediend!

10 november 2020

Voor de nieuwbouw Industrieweg II te Halsteren hebben we het principe verzoek ingediend bij de gemeente Bergen op Zoom. Kunnen we na een positieve reactie ook hier de aanvraag vergunning verder uitwerken.
Ontwerp Laurens Erk van, verkoop- en verhuur informatie Marieke Bruijs, ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Nu te huur op een top locatie te Barendrecht, interesse neem contact op met Johan de Haan RMT

10 november 2020

Link

Vergunning verleend!

30-oktober 2020

Voor de nieuwbouw Nikkelstraat te Ridderkerk heeft de gemeente de omgevingsvergunning verleend. Kunnen we verder met de bouwvoorbereiding voor de start bouw in Q1.
Bedankt voor de prettige samenwerking Elmer Gouw, Maarten Joosen, Theo Flach. Ontwikkeling Indumat Vastgoed BV, Marielle Everts.

Top

Voortgang nieuwbouw Quik's Quality Potatoes te Hedel!

30 oktober 2020

Komende maand worden de gevelkozijnen geplaatst en kunnen we binnen beginnen met de afbouw.
Leuk bouwteam met Peter Quik en Jan Korsten!

Top

Eind inspectie gemeente!

30 oktober 2020

Voor de nieuwbouw voor Buijse Staalbouw en Bumax B.V. Siebe Buijse is de eind inspectie met de brandweer en gemeente Zwijndrecht goed verlopen!
Kan ook deze prachtige nieuwbouw in gebruik genomen worden.

Top

Principe verzoek akkoord!

27 oktober 2020

Na het positieve advies op ons ingediende principe verzoek voor de nieuwbouw Barckalaan te Capelle aan de IJssel, zijn we weer begonnen met het uitwerken van de aanvraag omgevingsvergunning.
Ontwerp: Bias Architecten, ontwikkeling: Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Aannemingsovereenkomst getekend!

17 oktober 2020

Voor de nieuwbouw van fase I van Industrieweg te Halsteren is de aannemingsovereenkomst getekend met Bouwbedrijf Jos Vrolijk BV, Jos Vrolijk.
Op korte termijn wordt ook de vergunning verwacht en kunnen we beginnen met de nieuwbouw.
Ontwerp: Laurens Erk van, verkoop- en verhuurinformatie: Marieke Bruijs, ontwikkeling: Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Principe verzoek ingediend!!

17 oktober 2020

Voor de nieuwbouw Seggelant IV te Brielle hebben we het principe verzoek ingediend bij de gemeente. Kunnen we ook dit plan na akkoord verder uitwerken voor aanvraag omgevingsvergunning.
Ontwerp: Laurens Erk van, verhuurinformatie: Johan de Haan RMT, ontwikkeling: Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

OLO ingediend!

16 oktober 2020

Voor de nieuwbouw Bergen Vaanpark te Barendrecht is de aanvraag omgevingsvergunning ingediend! Kunnen wij de aanvraag naar de aannemers gereed maken voor komende week.
Ontwerp: Bias Architecten, verhuurinformatie: Dick Norbruis, ontwikkeling: Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Nu te huur in Barendrecht!!

15 oktober 2020

Link

Kinepolis Haarlem is opgeleverd!

14 oktober 2020

Link

Opgeleverd!

12 oktober 2020

Voor de nieuwbouw Buijse Staalbouw en Siebe Buijse hebben we de casco wind en waterdicht opgeleverd met VALERES Industriebouw B.V.
Brent Baens bedankt voor de prettige samenwerking. Ondertussen wordt binnen hard gewerkt aan de inbouw door Domako en Harm-Jan Hoondert.

Top

Opgeleverd!

12 oktober 2020

De interne verbouwing van showroom en kantoren voor Happy Dog AE is opgeleverd met de complimenten van de huurder! We wensen Arian Tak veel goede handel op deze prachtige nieuwe locatie.
Chris van der Wel, Patrick Vos bedankt weer voor de prettige samenwerking. Ontwikkeling Indumat Vastgoed.

Top

Nu te huur!

3 oktober 2020

De nieuwbouw Brielle II op Seggelant Vierprolders wordt te huur aangeboden via Johan de Haan RMT.
De aanvraag omgevingsvergunning loopt, zodat we Q4 kunnen beginnen met de nieuwbouw.
Ontwerp Laurens Erk van, Impressie Kostas Sfirtsis, Ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Afbouw begonnen.

3 oktober 2020

Bij de nieuwbouw Buijse Staalbouw te Zwijndrecht is de afbouw begonnen volgens het prachtige ontwerp van Esther Canisius - interieurontwerp

Link

Nu te huur op top zichtlocatie te Barendrecht!

1 oktober 2020

Link

Nu in de verhuur!

29 september 2020

Komende maand kunnen we de verbouwing Vaartveld Roosendaal bij Arian Tak voor Happy Dog AE weer opleveren!
Er wordt nog 1 bedrijfsunit met luxe kantoor te huur aangeboden in dit prachtige nieuwbouw complex, interesse:

Link

Nu in de verhuur te Zwijndrecht!

29 september 2020

Link

Opgeleverd

29 september 2020

Kinepolis Nederland vestiging Haarlem is bouwkundig opgeleverd en wordt binnenkort geopend!
Trots om deel te zijn van het realisatieteam Bouwbedrijf Vrolijk BV, team Steffen Jansma en collega's!

Na Breda is nu ook Haarlem weer een stukje mooier geworden. Ontwerp Michiel Snelder.

Link

Nieuw project!

18 september 2020

Wederom een gave ontwikkeling van Progam Vastgoedontwikkeling B.V., deze keer in Capelle a/d IJssel. Het principe verzoek is bij de gemeente ingediend en na een positief advies kunnen we dit plan klaar maken voor indiening OLO.
Ontwerp: Bias Architecten

Link

OLO ingediend!

18 september 2020

Voor de nieuwbouw te Seggelant Brielle is de aanvraag omgevingsvergunning ingediend en worden komende week de offertes van de aannemer verwacht. Kan de start bouw voor Q4 ingepland worden!
Voor verhuurinformatie neem contact op met Johan de Haan RMT, ontwerp Laurens Erk van, ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Omgevingsvergunning verleend!

18 september 2020

Voor de nieuwbouw van Andre Van der Dussen op bedrijventerrein Kleine Vink te Nieuwerkerk aan den IJssel heeft de gemeente Zuidplas de vergunning verleend!
Ondertussen is de offerte aanvraag naar de aannemers verzonden en kunnen we Q4 beginnen met de bouw.
Ontwerp Elmer Gouw, bedankt voor de prettige samenwerking in de ontwerpfase Carel Smits, Maarten Joosen.

Top

Voortgang nieuwbouw Quik's Quality Potatoes te Hedel!

4 september 2020

Mooi bouwteam om deel van uit te mogen maken!

Link

Voortgang nieuwbouw Buijse Staalbouw te Zwijndrecht.

03 september 2020

Eind van de maand kunnen we het casco deel opleveren met VALERES Industriebouw B.V. Brent Baens

Top

Verbouwing gestart!

02 september 2020

Net voor de bouwvak hebben we het project Vaartveld te Roosendaal opgeleverd en vandaag zijn we weer gestart met de verbouwing volgens de huurderswensen.
Chris van der Wel maak er weer wat moois van! Ontwikkeling Indumat Vastgoed BV

Top

Principe verzoek akkoord!

02 september 2020

Voor de nieuwbouw bedrijfsruimte met luxe kantoor op Vaanpark te Bergen in Barendrecht heeft de gemeente positief gereageerd op ons ingediende principe verzoek. Kunnen we de komende weken dit plan klaar maken voor de aanvraag omgevingsvergunning.
Ontwerp Bias Architecten, ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Principe verzoek ingediend!

02 september 2020

Na de succesvolle verkoop van fase I Industrieweg te Halsteren hebben we het principe verzoek ingediend bij de gemeente Bergen op Zoom voor fase II op de kavels II en III.
Na een positief advies van de gemeente kunnen we ook hier de aanvraag OLO uitwerken.
Voor verkoop- en verhuurinformatie Helmig Makelaardij, Marieke Bruijs. Ontwerp Laurens Erk van, ontwikkeling Progam Vastgoedontwikkeling B.V.

Top

Nieuw in de verhuur op top locatie in Brielle!

02 september 2020

Link

OLO ingediend!

01 september 2020

Voor de nieuwbouw van Indumat Vastgoed aan de Nikkelstraat te Ridderkerk is de aanvraag omgevingsvergunning ingediend.

Ontwerp Elmer Gouw

Top

OLO ingediend!

01 september 2020

Voor de nieuwbouw bedrijfsruimte met kantoor voor Andre Van der Dussen is de aanvraag omgevingsvergunning ingediend bij de gemeente Zuidplas.
Kunnen we voor komende week de aanvraag naar de aannemers compleet maken.

Ontwerp Elmer Gouw.

Top

Laatste bedrijfsunit Cornelisland V te Ridderkerk te huur!

7 augustus 2020

Link